99 Győzelem

Valójában ez csak érdekesség mintsem valódi indok, de ha Deadman megveri ellenfelét, akkor egyedülálló módon, begyüjtené századik győzelmét - már ami a PPV sikerek számát illeti.


Reigns nem bírná el


Kétségtelenül a WWE történetének legmegosztóbb arcai közé sorolhatjuk. Nem nagyon jön ki a rajongókkal, és hogy egy ringbe tették Taker-rel, minden csak rosszabb lett. Népszerűség és tisztelet tekintetében esélyes sincs szembeszállni Deadmannel, akit mindenki szeret és tisztel. Reigns karaktere már most annyira sérült a folyamatos push miatt, hogyha megteszi az elképzelhetetlent és győz, nem lesz visszaút számára. A WWE pedig nem kockáztathat egy mégnagyobb utálatot, ami tönkretehetné Reigns karrierjét is.

A rajongók szeretnék elverve látni őt, most csak ezt az egyet tudják elfogadni tőle. Ha kikap Taker-től, lehetősége van rosszfiúként folytatni, hiszen nagyobb eséllyel érvényesülhetne heel-ként.


Undertaker-nek a csúcson kell abbahagynia


Minden évben felmerül a kérdés - Ez lesz Undertaker utolsó meccse? Sosem tudhatjuk. Bármikor dönthet úgy Deadman, hogy szügre akasztja a kesztyűt, de amikor az a nap eljön, határozottan a csúcson kell megtennie.

Sokan gondolhatják, hogy a WWE-nek a jövőt kellene építenie, és nem a múlttal foglalkozni, de azt nem felejthetjük, hogy Undertaker 26 éve adja vérét értünk. Megrefolmálta a WWE-t: a hűsége a szervezet felé, a számtalan új meccstípus, és a WWE legnagyszerűbb karaktere. Ez az ember tagja volt minden érának, és mindent megadott nekünk és a WWE-nek, amit csak egy előadótól el lehet várni, és még nincs vége.

Azonban, amikor eljön az idő, a WWE-nek lehetősége lesz, hogy visszaadjon neki valamit. Amikor egy olyan karakter mint az Undertaker, a visszavonulás mellett dönt, az összes figyelemnek rá kell irányulnia, kizárólag rá - nem valaki másra, aki épp legyőzte őt. Ez nem a jövőről szól, hanem a hagyatékról. Egy olyan ember jutalmáról, aki hihetetlen magasságokba emelte a WWE cégét. Undertaker visszavonulása nem egy kihasználandó lehetőség a jövő számára, hanem az alkalom a tisztelet megnyilvánulására. Amikor a visszavonulás megtörténik, mi tartozni fogunk annyival, hogy végignézzük, amint legyűri utolsó áldozatát, és elvonul a sötétségbe. Különösen, ha az utolsó áldozat Roman Reigns.


Miért nem fog győzni Undertaker / Miért vonul vissza?


Ahogy azt a Strowman-en végreajtott Chokeslam után (is) látthattuk, hatalmas fájdalom tükröződött Taker arcán, a kiszivárgott hangok szerint is így volt. Már valószínűleg a WWE is szeretné ha nem gyötörné tovább magát Deadman, és akármennyire erős is fejben, az ilyen manőverek nem segítik az állapotának javulását. Ha lehet hinni a híreknek, Mark Calawayre egy csípőprotézis beültetés vár, és lehet beszélni Roman Reigns-ről, vagy Vince McMahon-ről napnyugtáig, ha mindent felülír az egészségi állapot.

Akármi történik a Wrestlemanián, Undertaker-nek nem szabad egy időben vereséget szenvednie és visszavonulnia - azt megtehette volna három évvel ezelőtt, a Brock Lesnar elleni meccs után.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó cikk, tökéletesen összefoglaltad az eszmei dolgokat! Én '93 óta követem a pankrációt, és amit Taker-rel felépítettek, azt nem kellene lerombolni! Azt is be kell látni, hogy (sajnos) ideje lesz visszavonulni. Viszont annak is megvan a módja, pláne egy ilyen ragyogó pályafutás végén! És bizony nem Reings a megfelelő ember arra, aki legyőzi Deadmant az utcsó meccsén. Ez csak egy vélemény! Akárhogyan is próbálják push-olni Hall of Famer-ek, tekintélyes pankrátorok(Big Show, The Rock, Cena...) pozitív dícséretekkel halmozni, a karaktere nem jut előrébb. Az éppen adott csarnok legalább 80%-a szinte már gyűlöli. Nem őt, egyszerűen a karakterét! Egyszerűen túl lett nyomva, rövid idő alatt. Nem neki kell megnyerni ezt a meccset!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, teljesen egyetértek a véleményeddel. Viszont a vélemény semmit nem számít ennek a gépezetnek. Hogy utálják Roman Reigns-t, teljes sikernek számít még Triple H szerint is. Gyomorforgató :)

      Törlés

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...