Undertaker letette a kesztyűt, és mi köszönjük neki, amit mindeddig tett. Sok dolgot lehet mondani, lehet utálni Vince-t, Reigns-t - mert minden ok meg van rá. Azt viszont nem lehet kétségbe vonni, hogy nem volt értelme tovább halasztani a búcsút, Undertaker állapotát figyelembe véve. De hogy ezt ilyen formában, ilyen eredménnyel, egy ilyen ellenfél ellen kellett megtenni, azt nem fogja lenyelni egyetlen mezei wrestling rajongó sem. Hogy hogyan, ki ellen, milyen eredménnyel kellett volna búcsúzni, azon lehet vitatkozni, (a legutóbbi cikk a témában) de abban mind egyetértünk; nem így.

Egy tömör vélemény a történtekről:
In my opinion, he should have retired earlier (at the 20-0 match), it was heart breaking to watch him in these last few years.
Watching him botching and spending most of the time laying down today was hard. His body just couldn't respond, it was sad.
But this isn't an excuse to make Roman look so dominant. He was spearing Taker all the time and Taker didn't even hit back. They made Roman look WAY too strong (specially when Taker tried to get up but fell again).
This is the biggest reason why I'm done with WWE. They humiliated The Deadman's legacy by making him look like a helpless jobber in his last Wrestlemania match.

Nincs más hátra, mint megköszönni azt a rengeteg dolgot, amit ez az ember adott nekünk, és hagyni, hogy végre pihenjen kicsit. Hivatalosan nincs megerősítve a visszavonulás, de nem valószínű hogy menedzserként vagy kommentátorként látjuk majd, sokkal inkább lehetséges egy tehetségkutató pozíció számára, a WWE performance centerében, Most a legfontosabb, hogy a csípőproblémáit rendbehozzák, és fájdalommentes hétköznapi életet tudjon élni, aztán.. majd ahogy alakul.

Undertaker 2275 mérkőzéséből 1717 győzelmet szerzett, 467 vereség és 91 döntetlen mellett.

Jönek még cikkek hamarosan, addig is ezt az írást a következő(angol nyelvről fordított) rajongói tiszteletadással zárnám;


Te vagy gyermekkorunk hőse. Az évtizedek elmúltak, de te ugyanaz maradtál. Az ellenfeleid szemében tükröződő félelem mutatja meg a te valódi erőd. Miattad szerettük meg a wrestling-et, téged látni volt a legjobb érzés. Te vagy a wrestling Istene. A hagyatékod felülmúlhatatlan. Szeretnélek még látni, de sajnos a jó dolgok mindig véget érnek.
Mindössze annyit mondanék; "KÖSZÖNÖM". 
Sok köszönet a rengeteg fantasztikus emlékért. Talán nem látunk többet, de a szívünk ringjében mindig ott leszel, és birkózol majd. Emelem kalapom előtted.

KÖSZÖNÖM DEADMAN.

Szeretlettel;
Egy rajongó. 







0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...