Ismét csak Michellenek, és a DeFranco's GYM-nek köszönhetjük az unikumnak számító képeket és videót Mark edzéséröl.


-----


A képek közül az első, Mark és Michelle múltheti nyaralásán készült - bár amit mi jobban szeretnénk látni, az pont kevésbé látszódik :) A második képen Mark hátedzése - woow, fantasztikus, a harmadik különleges képen pedig Kaia kényszeríti feladásra apját, míg a maradék egy BBQ tulajdonos rajongóknak köszönhetö.




Az alábbi videó pedig még januárban készült, mindenesetre jó elöjel Mark fizikai állapotát illetöen amit látunk, hiszen 400 fontot, azaz átváltva körülbelül 181 kilogrammot emel, így, túl az ötvenen, rengeteg sérüléssel a háta mögött is. 




Természetesen nagyon jó érzés ezeket a felvételeket látni egy Undertaker rajongónak, és mindenkinek feldobta a napját, de a szemfülesebbek észrevehetik - némelyeknek sikerült, annak látszatát, hogy Mark megint váltott, és ismét rövid hajjal látjuk öt a jövöben... Persze pontosan megmondani ezt nem lehet, mert a vágig rajta lévő sapka nem árul el sokat, de még ebben az esetben is látnunk kellene a jelét némi hajnak.


0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...