A legendás Undertaker következö WrestleMania ellenfele pedig nem más lesz mint...


----- 



 .. Braun Strowman?

Nem, pedig még a csapból is ez folyt az utóbbi hetekben. Az egyik biztos forrás szerint a WWE megfelelönek tartja ezt a szerény termetü úriembert Taker ellen, míg a másik megbízható spoiler már azt mondja, kizárt hogy a WWE ezt szeretné. Akkor lehetne akár..

.. John Cena?

Cena sérült, ezt mindenki tudja, és valószínüleg a meccsel sem lenne nagy gond, azonban ha szupermenünk valami csoda folytán képes lenne összedrótozni magát a 'Mania-ig, már késö, hiszen...



...A legfrissebb "százszázalékos" infromáció szerint, Undertaker egy olyan szupersztárral - vagy birkózóval - fog összecsapni, aki jelenleg nem az aktív roster tagja. Tehát. Ez lehet mondjuk Sting - jeeej! Vagy akár Goldberg. Talán még Rocky is..


Hogy mi a biztos, azt nehéz megmondani, de állítólag február 22.-én Deadman megjelenik a Raw-n, és ha így lesz, biztosan elkezdödik a csihi-puhi, hiszen nincs is már olyan messze a WrestleMania. Nagyon nincs.

2 megjegyzés:

  1. A main roster-ben még nincs benne Finn Bálor.Igaz sérült, de ha időben felépülne, akár még nagy meccs is lehetne közötük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ötlet, mert nem lenne megterhelö Taker -nek. Viszont én Jericho-t választottam volna. Nagy név vs NAGY NÉV, és mégsem megterhelő :)

      Törlés

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...