- Megerősítették a korábbi hírt, Undertakert kórházba kellett szállítani, az éjszakát is ott töltötte. Egyelőre annyi biztos, hogy a nyaka megsérült, az egyik mozdulatot követően, részleteket nem tudni.

- A helyszíni beszámolók szerint, soka kiborultak, és otthagyták az adást Undertaker vereségét követően. Rengeteg támadás éri a WWE-t ezekben a percekben.

A huszonkettes...

- Többek tudni vélik, hogy hiba történt a tegnap este folyamán. Lehetséges, hogy Undertaker nem hallotta a rá számoló bírót, és későn próbált kiugrani, azonban a felvételeken jól látszik, hogy Taker jóval a harmadik kopogás után is, épphogy csak megmozdította a bal karját. Egyes portálok út tudják, Lesnar-t elküldik a cégtől.


0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...