Írta: NorberTaker 

Az utóbbi néhány nap Paul Heyman nyilatkozatától hangos, aki továbbra sem érti, hogyan lett vége Undertaker veretlenségi szériájának. Állítása szerint, Undertaker komoly sérülést szenvedett a mérkőzésen, amelynek következtében nem volt képes kiugrani a végső pinfall kísérletnél. Meg annak köszönhetően is, hogy a szteroiddal előszeretettel élő, Brock Lesnar esélyt sem hagyott 'Taker-nek, a meccs folytatására.

Heyman úr ugyanakkor megjegyezte; amennyiben mégsem neki lenne igaza, akkor a mérkőzés végeredményét valószínűleg csak maga Mark, Lesnar és Vince tudhatta. 

Persze ha már itt járunk, érdemes azt is megjegyezni, hogy  McMahon tavaly a nyilvánosság előtt árulta el, hogy kizárólag az ő saját döntése volt Lesnar győzelme (Stone Cold Podcast).

Ahogyan az látható, az ügy még két év távlatából sem tekinthető lezártnak, semmi nem vehető biztosra, így a végtelenségig lehet folytatni. Abban viszont lehet valami, hogy a mérkőzés végkimenetele, ott és akkor, a mérkőzésen dőlt el. Addig azonban, amíg Mark Calaway úgy nem dönt hogy nyilatkozik egy hiteles forrásnak az azon a napon történtekről, nem fogjuk megtudni a teljes igazat.

Hogy a jelenre is fókuszáljunk, jöjjön néhány friss kép Mark-ról. A net nagyon felkapta azt a képet, amelyen a legendás Undertaker-t teljes golf felszerelésben látjuk. Nem meglepő; a kép egy golfklubban készült. 



Az alábbi nem a legjobb minőség, de kivehető, hogy Mark egy adag trashfood, és egy üveg bor társaságában múlatja az időt, telefonját nyomkodva.



Majd a frissek közül is a legfrissebb, pontosabban tegnapi. A bolt neve nem ismert, a fényképet készítő fan, azonban elárulta hogy Dallas, Texas-i munkahelyén készült. Az úr megjegyezte, hogy Mark egészségesnek tűnt, és élőben igazi bestiának néz ki. - Annak bizony, még képről nézve is.

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...