Kevesebb, mint öt perc. Ennyi idö jutott Undertaker-nek a Raw-n.


-----


Kevés jobb szó létezik manapság a WWE-re, mint az "unalmas". Ezt lépten-nyomon bizonyítják is, de ha mégis van valami, ami természeténél fogva izgalmasnak érkezik, azt is tönkreteszik. Nincs rá magyarázat, hogy miért kell ennyire lerövidíteni, egy "Undertaker visszatér" szegmenst. De tényleg.

Rátérve a lényegre. Vince McMahon beszéde közben (ekkor még azt hihettük, hogy a végén), végre megérkezett az Undertaker. Majd még mielött Vince meggondolatlan kijelentéseket tett volna, a Fenomén torkon ragadta, majd így szólt;



,,Ugye tudod, mi fog történni, ha bezárom magam mögött azt az ajtót, a WrestleMania-n? Tudod, hogy mit fogok tenni. A fiad vére, a te kezeden szárad majd, nem az enyémen"


Ezután sarkon fordult és elsétált. Azonban még mielött elhagyta volna az arénát, az illetékesek levették a zenéjét, pusztán azért, hogy Vince köhécselését hallhassuk. Látszott hogy nincs rendben valami, mert ekkor a 'Taker-en lévö kameraman képét is megkaptuk egy pillanatra, így láthattuk ahogy áll a kivetítö alatt, majd felmérve a helyzetet, gyorsan távozott. A gratuláció mindenképpen jár a WWE-nek a dologért. Sebaj, legalább több idö marad Paul Heyman fület gyönyörködtetö hangjának, a Díva részleg fantasztikus mérközéseinek, és a New Day megunhatatlan promóinak is.


0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...