Nagy volt a fejetlenség a Survivor Series elött, amely az egész Brothers of Destruction vs Wyatt Family viszályt befolyásolta.


-----


Pedig hosszú ideig tárgyaltak az illetékesek a feud kapcsán, mégsem sikerült a legjobb megoldást megtalálni. A viszályt már ez elejétől laposnak lehetett érezni (lol, a többi párharcról mi lehet a véleményük?- a szerk.), és ezzel a az illetékesek is tisztában voltak.

Az ötletek oda vissza röpködtek, a WWE nagy határozatlanságában végül egy, kettö a kettö elleni mérközés mellett döntött, annak ellenére, hogy felmerült az NXT bajnok Finn Bálor neve, mint harmadik csapattárs, Kane és Undertaker mellé.

Ahogyan azt már tudjuk, ez nem történt meg, a WWE szerint nem érte volna meg. Hogy ez mit jelent, nem tudjuk, azonban a viszályt befejezettnek tekinti a szervezet (van olyan, aki ezt másképp gondolta volna? - a szerk.), a szemek Undertakerre szegeződnek, hiszen hamarosan vissza kell hozni a müsorba őt.

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...