A pusztítás fivérei végleg leszámoltak a Wyatt családdal.


-----


Úgy gondolom nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy egy sokkal kreatívabb és Undertaker specifikusabb díszletet vártam a WWE-től a Survivor Series-re.

Ugyanakkor, amint eljött az idő, és megérkezett; ahogyan megérkezett(!) a Fenomén, a Holtember, a Halálvölgy Démona, a Sötétség Ura, a Legenda, vagyis Undertaker, arra egy rossz szavam nem lehet. 

A kivetítö elött egy hatalmas, nyitott koporsót mintázó keret, melyben minden egyes WWF/E éra Undertaker képei kerültek lejátszásra a bevonulás alatt, persze a két lángoló UT logót - melyet Kane robbantott lángra - és a pirotechnikai oszlopocskákat se felejtsük el, melyek hatalmas lángokat szórtak. Epikus és tiszteletreméltó.

A B.O.D. ellenfele végül Harper és Bray Wyatt lett, természetesen gondoskodva a többi családtagról is; Rowan-nek double-chokeslam a meccs előtt - ugyanez Strowman-nek meccs közben, a spanyol kommentátor asztalra. Hatalmas jelenetek a meccs alatt. Taker régi önnmagát idzéve, úgy verte el Harpert, hogy öröm volt nézni. Akadtak bakik is persze, jól látható volt, hogy a Snake eyes nem sikerült, Deadman inkább elejtette Harpert, majd remek improvizációval egy DDT-vel vitte földre, és a befejező Tombestone is izzadságszagú volt - hozzáteszem Harper egy NAGY darab állat ember,, és Taker fizikai állapotában, egyáltalán nem báánnám, ha nem emelgetné ezeket őket.

Hogy röviden összefoglaljam; részünkről egyszerűen hibátlan mérkőzés volt, hatalmas jelenetekkel a végéig, ahogy azt már említettem


1 megjegyzés:

  1. Azért nem tudom, hogy volt ez az egész.Szerintem a pankrátorok néha eljátszák, hogy nem bírnak emelgetni valakit.Pl. Taker simán levág egy Chokeslam-et Lesnar-nek és Harper-nek alig bírja beadni a Tombstone-t, vagy még Kane egy éve alig bírt megemelni egy Ziggler-t, egy hónapja meg double chokrslam a new day-nek?Azért ez gyanús, na mindegy,Undertaker-nek pedig boldog "születésnapot".

    VálaszTörlés

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...