Újabb lenyűgöző pay-per-view, csillagos ötös mérkőzésekkel. Kell ennél több?


Azt a kedves olvasók is láthatták, hogy nem igazán foglalkoztatott ez a "mostmárténylegtökreutolsófejezet" Taker és Lesnar között.

Ennek egészen egyszerű okai vannak.

Az orrba-szájba, intravénásan adagolt, majd később már a csapból is folyó, borzalmasan unalmas promó, amely minden egyes WWE show, minden egyes szünetében leadásra került.. nah, WWE.

Én biztos vagyok abban, hogy ennek a mérkőzésnek - amely egyébként messze, de messze a legszínvonalasabb összecsapás volt az éjszka során - semmi azaz SEMMI értelme nem volt, akárhonnan nézzük.

Még Vince és Paul sem lehet akkora irgalmatlan barom, hogy ne ismerje fel a helyzetet; Mark ezt így nem bírja eladni tovább, nah.


A fanok tisztelik és borzalmasan értékelik azt, amit értük tesz 25 éve. Azonban ez az utóbbi két év Brock Lesnar ellen.. Nah.

Bray Wyatt, Owens, Sheamus, Rollins.. véleményem szerint ezek az emberek tökéletesen tudtak volna 'Takerrel dolgozni, de valójában írhatnék akárki mást. Bray már bizonyított, és biztos vagyok abban, hogy a többiek is óriási tanulási lehetőségkként tekintettek volna egy feudra, és amely még fontosabb; megfelelő tisztelettel.

Ja ,igen a Family... biztosan azért jöttek, és vitték ki Takert, hogy ne essen össze magától. Megint.

R.I.P.  W.W.E.



4 megjegyzés:

  1. Taker meglepően jól bírta az egészet és az egész meccs PG out volt.Még azt is megemésztettem valahogy, hogy Taker vesztett, mert a legtöbb leganda gyakran veszít karrierje végén.De mi értelme volt annak, hogy bejöttek Wyatt-ék, mi?Először azt gondoltam, hogy a SS-re már megvan az első team, de tegnap meg Kane-t is megtámadták.Nem tudom, hogy mit akarnak ebből kihozni, 6 fős csapatok lesznek, vagy mi?Taker átmegy majd a face csapathoz és Kane marad Wyatt-éknél?Nem értem már az egészet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyetlen pozitív kifejlet, ha Taker is családtag lesz. Más megoldás nem érdekel.

      Törlés
  2. Szerintem annyi lesz, hogy tag team meccs/meccsek lesznek brothers of destruction vs. wyatt family, csak ugye 2 vs 4-be nem éppen fair, de hát WWE-nél ez nem ritka jelenség. Még azt is el tudom képzelni hogy survivor seriesen csatlakoznak még páran Takerékhez meg wyattékhez is és ott csapnak össze mondjuk 5 vs 5-be. Remélem ez lesz, aztán végül wyattéket legyőzik és wm32-n Taker vs. Sting legyen. Hogy mi lesz Takerrel a későbbiekbe nem tudom. Lesnar ellen folyton lesérül, de pl. Wyatt ellen a manián nem sérült le. Ahogy te is mondtad sokan tudnának Takerrel dolgozni, csak Lesnar pont nem az. Az is lehet hogy nem a WM32 lesz Taker utolsó maniája.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 4 vs 2 nagyon nem fair.Wyatték túl kevesen vannak.

      Törlés

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...