Hát eljött ez a nap is.. Az új év első bejegyzése, amiben szinte semmi konkrét dologról nem tudok írni. Bár elmélkedni azt lehet, és tudok is. Lássuk!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Én biztos vagyok abban, hogy Mark Calaway élvezi, hogy megannyi év és sok-sok utazás után, végre a családjával lehet. Pontosabban három lányával és fiával (jó-jó, persze a feleségével is, de tőle nem volt távol annyit, mint gyermekeitől).

Egy boldog családi körben nagyon könnyű egy sportolónak "leereszteni", és azt a vak is látja, hogy Mark nincs Undertaker formában....

Azonban még mielőtt nagyon elgondolkodnánk, jusson eszünkbe, az a tényleg rengeteg, rosszabbnál-rosszabb, horrorisztikus sérülés, amivel meg kellett küzedenie a negyvenes évei közepét taposó Marknak; térd, bicepsz, leszakadt vállforgató, csípő bántalamak, arccsonttörések - és akkor még csak az utóbbi éveket néztük.

Ha a tavaly megjelent szóbeszéd (mely szerint valamilyen súlyos betegséggel küzd) talán nem is igaz, még akkor is megértem hogy az idén ötven éves, Mark William Calaway miért nem akar már Az Undertaker lenni. Én sem akarnék. Viszont! Talán nem kockáztatok azzal semmit, ha azt mondom; valahol, ott belül, mégis hiányzik neki az Undertaker.




Tárgyilagosabb vizekre evezve; hírünk az kevés van, mondhatni semmi. A tavaly őszi pletykák elszállingóztak, ahogy nekik tenniük kellett, azóta pedig másról sem hallani a magára valamit is adó nemzetközi wrestling portáloktól, mint azt, hogy Undertaker biztosan visszavonul. Azonban van nekünk más is.

Amiről a madárkák még csiripelnek mostanság, az egy lehetséges Bray Wyatt elleni párharc, amit akár elképzelhetőnek is tartok, és azt is elmondom miért.

A tavalyi Brock Lesnar-nak adott streak - ellen elszenvedett vereség után, én ezerszázalékig biztos voltam, hogy szeretett Deadmanünk kétség kívül szögre akasztotta a kesztyűt. Azonban.

A tavalyi év második felében - hála Michelle McCool közösségi tevékenységeinek - időszakosan bár, de nyomon követhető volt Mark, aki folyamatos edzéseken vett és vesz részt, mondhatni egész családjával (!) karöltve.

Ez nem egy elhanyagolható tény, ahogy az sem kis dolog, hogy ahogy a "legfrissebb" képen jól látszik, három kopaszon töltött év után, újra hajjal a fején csodálhatjuk minden idők legnagyobbikát.

Mindezek tudatában, talán van egy halovány remény arra, hogy Undertaker még egyszer ringbe lép,
utoljára.

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...