Különleges helyzet a mostani. 23 év után, Brock Lesnar volt az aki le tudta győzni Undertakert egy Wrestlemania mérkőzésen. Valójában talán mondhatnánk azt is, hogy örülhet annak, hogy jókor volt jó helyen; Undertaker neki dobta a streaket, egy pocsék meccsen. Megunta, s így döntött. Itt és most.



A kép magáért beszél. Frissítés később

FRISSÍTÉS: A helyszínről származó, meg nem erősített információk szerint, Undertakert kórházba kellett szállítani. Részletek később !

2 megjegyzés:

  1. Élőben néztem a WM-át az interneten és elég sokkoló volt. De azért a közönség arckifejezése meg az FB és Twitter bejegyzések magukért beszélnek. A meccs pocsék volt, meg az egész előadás mód is. A kommentátorok pedig iszonyúan kezelték a helyzetet. Mintha hirtelen le akarták volna rendezni, hogy mindenki felejtse el. Lehet tényleg nem így volt tervezve, de mondjuk az hatalmas baki lenne, de az igazság nagy valószínűséggel már nem fog kiderülni. Ennél ezerszer tiszteletreméltóbban kellett volna megcsinálni. Brock egyáltalán nem érdemelte meg. Inkább lett volna Triple H aki megtöri a veretlenségi sorozatot. Akkor tényleg meglett volna az end of an era két évvel ezelőtt. Mondjuk szerintem nem kellett volna ahhoz vesztenie, hogy nyugdíjba vonulhasson. És egy kérdés az oldal szerkesztőjéhez, hátha ő tudja. Nem volt valami olyan interjú egyszer, amiben Undertaker azt mondta, hogy Brock ellen akart kikapni még a WM 13 környékén csak végül is úgy döntöttek, hogy folytatják a streak-et?

    VálaszTörlés
  2. Szia, te is jól látod a dolgot. Ez így elfogadhatatlan.

    A kérdésedre; mondtak már sokan sokmindent Taker nevében. Ő annyit mondott, hogy addig marad, amíg szükség van rá. Hogy meddig van rá szükség, azt csak a rajongói dönthetik el - ez alapján bullshit amit most láttunk.

    A Wrestlemaniával kapcsolatban; tervben volt egy Cena, Daniel Bryan, valamint állítólag egy Sting elleni meccs. Most hogy ezekkel mi lesz, azt csak Ő tudja.

    VálaszTörlés

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...