VISSZATÉRT !!! ITT VAN !

BROCK LESNAR Vs UNDERTAKER  - WRESTLEMANIA 30

Jeles nap a mai (tegnapi), hisz ez itt a 2014-es esztendő első posztja (jobb később mint soha), de a fontosabb; megannyi várakozás után, visszatért az élő, lélegző, nagybetűs LEGENDA; UNDERTAKER.

Rengeteg találgatás, spekuláció után - melyek szerint Sting, Daniel Bryan esetleg Ryback lesz Undertaker WrestleMania ellefele -, megannyi okoskodó, Undertaker állapotát firtató gonosz hangvételű cikk után -, eljött az ideje, hogy az egydüli illetékes adjon választ a dolgokra. 

Február 24.éjszakáján jött el az a pillanat, amire régóta vártunk.

Miután Paul Heyman befejezte a panaszkodást, és letette a nyílt kihívást jelentő dokumentumot az asztalra, megszólalt a gong. 
Nos. Aki régebb óta figyelemmel követi Undertaker karrierjét, az bizonyára tudja hogy ez mit is jelent. 
Az a tekintet.. valahogy most még félelmetesebb volt, mint amilyen általában lenni szokott. Azt hiszem még a laikusnak is tisztán látható; Undertaker haragszik. 


Hétfő este, 'Taker minden egyes mozdulatát a mérsékelhetetlen düh uralta. Mert Undertaker személyes ügyként kezeli Brock Lesnart. Azt a Brock Lesnart akire ép eszű ember nem néz csúnyán, ha jót akar magának (s mellesleg akit én személy szerint nagyon kedvelek), de Undertakerhez ez a Bestia nagyon, de nagyon kevés. A Chokeslam után pedig végképp [bár hozzáteszem, a helyszínen lévő rajongókkal egyetemben engem is ledöbbentettek a látottak, így röviden, egy chant formájában a véleményem teljes mértékben megegyezik az amerikai rajongó társaimmal; -UNDERTAKER ---HOLY SHiT-]

Persze mondhatjuk azt hogy Lesnar fizikálisan toppon van, a Fenomén pedig sérült, ráadásul közelít az.ötvehez, de ha megfigyeljük Lesnar tegnap esti reakcióját, ha meglátjuk a félelmet a szemébe, majd egy pillanatra belegondolunk, rájövünk, hogy ez a harc fejben dől el. Fejben dőlt el. Mert ott Undertaker a legerősebb.

BROCK LESNAR Vs UNDERTAKER  - WRESTLEMANIA 30. 

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...