Alig egy hét van hátra, az - ezúttal már a 2K gondozásában készülő - WWE 2K14 megjelenéséig.
Megváltást persze most se várjunk a dologtól, de a THQ csődjének köszönhetően, talán elindulhat valami fejlődés a pozitív irányba - amit ugye el is várnánk. Mindenesetre az Undertaker fanok számára, sokkal könnyebb lesz jó dolgokat találni az idei verzióban.


A bátrabbak talán még hozzájuthatnak a "PHENOM EDITION" nevű speciális kiadáshoz, ami nem meglepő módon 'Takerhez köthető. 
Aki ezt választja, annak egy fém koporsóban (!) érkezik a játék, sőt! vele együtt még; - egy Undertaker által aláírt fénykép, - egy American Badass játszható karakter, - egy PS3 - XBOX360 kontrollerre ragasztható skin, és egy példány a tavaly megjelent STREAK DVD-ből.

Hmm..  Nem rossz 2K, nem rossz.

Viszont, akinek mégsem telne erre, annak majd a játék tartalmával kell beérnie. Nos, úgy tűnik itt sem lesz panasz, hiszen a Badass karakterrel együtt, három(!) játszható Undertaker lesz a játékban.

Ezen kívül ami érdekes, hogy helyet kapott a korongon egy bizonyos "STREAK MODE" ahol mi magunk választhatunk majd, miszerint megvédjük a veretlenségi szériát, netán megpróbáljuk megtörni azt. Érdekesen hangzik, és ha hozzávesszük hogy lesz még egy 30 YEARS OF WRESTLEMANIA játékmód is, akkor remélhetjük hogy idén végre nem fogunk unatkozni.




0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...