Kedves olvasók!

Ahogy azt látjátok az elmúlt időszakban elég ritkán frissült az oldal, és akik már az egykori theundertaker.lapunk.hu weboldal létrehozása követik tevékenységünket, tudják, hogy bizony ez is előfordul olykor-olykor -teszem hozzá sajnos, de mi is emberek vagyunk magánélettel, munkával, és családi problémákkal.
Inaktivitásunkban persze közrejátszott a nyár is, és jómagam igen ritkán kerültem a gép elé, sőt..
de hogy a jövőről is essen néhány szó: lassan de biztosan aktivizáljuk magunkat és ahogy csak lehet igyekszünk majd hírekkel szolgálni Undertaker felől, érkeznek exkluzív dolgok is hamarosan, sőt az oldal egy teljesen új dizájnt kap, de ez még a jövő zenéje.
Ha már Undertaker.. mindenképp említsük meg, hogy a nyár folyamán már megjelent a Raw-on, és pletykálnak a Survivor Series-ről, a Royal Rumble-ről és persze ne felejtsük a WrestleManiát sem (Brock Lesnarrel együtt). Persze sorolhatnánk hosszan, hiszen Jim Ross ismét megszólalt 'Taker kapcsán, Sheamus ha úgy adódik szívesen ringbe szállna vele, a WWE pedig a szervezet negyedik legjobb nehézsúlyú bajnokának tartja a Fenomént.

Aki ezt végigolvasta, annak ajánlom a még mindig friss és ropogós, Undertaker: The Streak c. kiadványt, melyet Enigma legutóbbi írásában megtalál.

Üdv,
NorberTaker

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...