Parázs meccsen gyűjtötte be 23. WM győzelmét Undertaker.


-----


Bár különleges entrance nélkül, de egy eddig még nem látott szerelésben, egy vadonatúj, egyedien varrott bőrkabátban, és egy ugyancsak egyedi bőrnadrágban érkezett Undertaker, a Shane elleni mindent vagy semmit mérkőzésre.

A helyszínen lévő, rekordszámú nézősereget mindenképp dicséret illeti - legalábbis Roman Reigns boo-zását illetően, mert a "hazai környezetben" fellépő Mark Calawayt köszönthették volna határozottabb chant-el is.


A rajongók visszajelzése alapján, ez a mérkőzés vitte a show-t, amelyben nyilván vastagon benne van Shane őrületes halálugrása is. Pedig alapjaiban sem volt ez egy rossz meccs; asztal, lépcső, a ketrec oldalának kidöntése, Undertaker is hozta az elvárhatót, sőt a Last Ride igazán szépen sikerült, az ő állapotát figyelembe véve. Most már biztosan kijelenthető, hogy Mark sokkal jobb fizikai állapotban van, mint amelyben az előző években volt!

Érdekesség, hogy Mark egész családja az első sorban állva szurkolt végig (melyet egy hamarosan felkerülő rajongói videóban magunk is láthatunk), majd a meccs végét követően Michelle egy posztban jegyezte meg, hogy mennyire büszke férjére, és hogy persze mennyire örül, hogy végre vége.


Miután Undertaker jelzésértékűen megpaskolta Shane arcát, és lezárta a mérkőzést, a rámpán ácsorogva egy amolyan - ez most furcsa megfogalmazás - Kane-es mosoly ült ki az arcára, amely az éjszaka hátralévő részében is megmaradt. Ez a hamarosan felkerülő rajongói képeken is jól látszik.


A legendás Fenomén végül 102 ezer* néző előtt, sérülés nélkül szerezte meg, a fantasztikus  h u s z o n h a r m a d i k  győzelmét, a világ legnagyobb színpadán. S hogy mikor látjuk újra a képernyőn, azt soha nem tudni, de az adás folyamán leadott, WrestleMania 33 promójában bizony ő is szerepel...


Köszönjük Mark! 23 - 1





* Közben kiderült; közel sem volt 102 ezer néző a stadionban. Ha igaz amit a Daily Wrestling News ír, akkor bizony még a 94 ezres számot sem sikerült elérni...

0 HOZZÁSZÓLÁS:

Megjegyzés küldése

undertaker

1990-BEN, A SURVIVOR SERIES ADÁSÁN DEBÜTÁLT UNDERTAKER, A PRO-WRESTLING ("PANKRÁCIÓ") LEGNAGYOBB, LEGRETTEGETTEBB, ÉS LEGINKÁBB TISZTELT ALAKJA.
TERMETÉHEZ TÁRSULT SEBESSÉGE, EMBERFELETTI EREJE ÉS PÁRATLAN MOZGÁSA EMELTE ŐT A LEGNAGYOBBAK FÖLÉ.
RENGETEG FELEJTHETETLEN ÜTKÖZET, HÉT VILÁGBAJNOKI CÍM, EGY LENYÜGÖZÖ, 23 ÉVEN ÁT TARTÓ VERETLENSÉGI SZÉRIA, ÉS TELJES DOMINANCIA JELLEMZI ÚTJÁT.

tudtad?

UNDERTAKER - EREDETI NEVÉN; MARK WILLIAM CALAWAY - NEM RENDELKEZIK SEM PRIVÁT FACEBOOK, SEM TWITTER FIÓKKAL, ÉS TERMÉSZETESEN BÁRMILYEN MÁS KÖZÖSSÉGI PORTÁLON SINCS JELEN.

A JELENLEGI WEBOLDAL, A THE UNDERTAKER LAPUNK.HU UTÓDJA.

Undertaker Magyarország 2009 - 2016. Üzemeltető: Blogger.

kiemelt

'TAKER - A VILÁG LEGNAGYSZERÜBB SPORTOLÓJA

Nem sok sportoló létezik, aki temetési induló kíséretében , tetötöl talpig fekete öltözékben érkezik a ringbe, majd olyan mozdulatokkal ...